Kinderkamer

Naast een bed wilt u waarschijnlijk nog meer in de kamer plaatsen; hieronder

treft u een overzicht aan van onze vaste collectie kasten, bureau's, krukjes en speelgoedkisten.

Ook bij deze producten kunnen we alles op maat maken; neem hierover contact met ons op!

Kinderkamers,

 

Onze kinderen brengen vandaag de dag veel meer tijd door op hun kamer dan vroeger het geval was. De reden hiervoor is dat ze veel speelgoed bezitten en er soms zelfs televisie mogen kijken of met electronische spelletjes in de weer zijn. Centrale verwarming zorgt veelal voor een comfortabele verblijf en de meeste kinderen beschikken over een eigen kamer, terwijl die vroeger moest worden gedeeld met broertje of zusje.

Het spreekt voor zich dat het danook aantrekkelijk is om een kinderkamer gezellig in te richten, zodat uw kind er zich in thuisvoelt en het zich geborgen waant in zijn eigen omgeving.

Sanderwoodworks is er helemaal op uitgelegd om de kinderkamer geheel of gedeeltelijk voor u in te richten, met tal van keuzes in bedden en alle mogelijke accessoires, die ook elders uitgebreid staan omschreven.

Wij staan daarbij helemaal open voor uw suggesties en ideeën, zonder hierbij te willen sturen, onze ervaring staat daarbij geheel te uwer beschikking.

In onze showroom in Roosendaal doet u altijd wel inspiratie op over tal van mogelijkheden en uitvoeringen.

Mocht uw kind het geluk hebben de zolder te mogen betrekken dan opent er zich helemaal een keur aan oplossingen die van de ruimte een knusse, stoere of poppenmoedervriendelijke ruimte maakt.

Bij alles wat wij doen staat onze bedrijfsfilosofie centraal;

- Veilig

- Solide/ robuust

- Mooie vormgeving

- Splintervrij

- Goede prijs/kwaliteitscombinatie

- Service en garantie

 

U koopt rechtstreeks bij ons, wij fabriceren alles zelf en voeren in eigen beheer werkzaamheden uit bij u thuis. Onze levertijden zijn kort, u heeft altijd keuze uit meerdere houtsoorten en kleuren. Geperste, gelijmde plaat mijden wij.

Boven een afname van 450 euro bezorgen wij gratis in geheel Nederland en België.