Aangegeven in de offerte.

 Bezorgen

De chauffeur komt de meubelen afleveren tot aan uw voordeur op de begane grond. Meubels die wij op locatie monteren (zoals kinderkamers) worden uiteraard op de betreffende kamer (1e verdieping) gebracht en gemonteerd. Bij het leveren van tuinmeubels maakt de chauffeur gebruikt van steekkarretjes.Wij proberen altijd om de meubels in uw tuin te plaatsen.  Gezien de zwaarte en grootte van deze meubels vragen wij u ervoor te zorgen dat er iemand op locatie is die kan helpen met tillen. Indien dit niet het geval is kan het zijn dat de chauffeur de meubels tot aan de voordeur levert. Omdat wij uw thuissituatie niet kennen kunnen wij niet inschatten of een bank door de gang/poort etc kan. Het is de verantwoording van de klant om deze beslissing te nemen bij plaatsing van de order.Indien er een transportbedrijf komt leveren ipv wjzelf, kan deze de voorwaarden hanteren dat hij de meubels tot aan de voordeur brengt.

Voor levering laten wij u weten of wijzelf of een transportbedrijf de meubels komen brengen. Afdeling planning zal telefonisch contact met u opnemen om aan te geven wanneer zij komen.

Indien afspraken m.b.t. eventuele assistentie bij het afleveren van producten niet worden nagekomen, dan kan onze chauffeur besluiten de levering uit te stellen en in overleg te treden met zijn leidinggevende.

 Betaling:

Meubels kunnen vooraf per bank of tijdens levering per bank overgemaakt worden. Ons banknummer is  15.67.63.303 t.n.v. Sanderswoodworks onder vermelding van uw factuurnummer. Indien u een maatwerkproduct besteld heeft; een product wat wij  adhv uw wensen gaan maken is er een aanbetaling van 50% vereist. 

 Kinderbedden;

Lattenbodems van Sanderswoodworks zijn 2 cm dik. De hoogtes van onze verschillende matrassen kunt u op de site zien. Onze bedden maken wij standaard voor een matrasdikte van 19 cm. Indien u een andere hoogte wenst dient u dat door te geven. 

 Garantie

Op de gehele collectie van Sanderswoodworks verlenen wij een garantie van 1 jaar. Hierop zijn uitgezonderd het werken en zetten van gebruikte steigerplanken. Schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals overbelasting vallen niet onder de garantie. Dit geldt tevens voor schade die is ontstaan door montage van producten door derden en productschade als gevolg van verhuizing e.d.

Indien een maatwerkopdracht niet naar wens is vernemen wij dit tijdens plaatsing. Indien u ervoor kiest om de koop te ontbinden zijn wij genoodzaakt om de materiaalkosten in rekening te brengen. Indien het meubel later bij u opgehaalt moet worden, worden deze transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het niet tot deze oplossing komt. 

Garantie op kussens

De garantie beschermt de oorspronkelijke koper als meubelstoffen van Sunproof® onbruikbaar zouden worden door verlies van kleur of kracht bij normaal gebruik en weersomstandigheden.

De garantie geldt tot vijf jaar* na de aankoopdatum. Deze garantie geldt alleen voor Sunbrella Indoor & Outdoor Furniture meubelstoffen. Ze is geldig op basis van een aankoopbewijs van de oorspronkelijke koper. Ze dekt niet het normaal onderhoud en schoonmaken van de stof, schade door verkeerd gebruik, misbruik of installatiefouten, of kosten voor vervanging van de stof, inclusief werkuren en installatie.

Consumenten en Eindgebruikers: Sunbrella is gewoonlijk een onderdeel van een eindproduct zoals kussens of zonwering. De betrokken stoffen moeten altijd worden gebruikt voor materialen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis om mogelijke schade aan de Sunbrelladoeken te voorkomen. Sanderswoodworks aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt aan de stof door of vanwege andere elementen die in het eindproduct verwerkt zijn of door een gebrek aan routineonderhoud (zie de onderhouds- en reinigingsvoorschriften).

Onderhoud kussens

Vrijwel alle vlekken haalt u gewoon weg met een spons en water. Wilt u dat de stof er jarenlang goed uit blijft zien? Dan raden wij u aan de stof correct te onderhouden. Wij adviseren vuil en vlekken er meteen af te vegen voor het zich in de stof gaat nestelen.

6 punten waar u op moet letten bij het schoonmaken van de kussens;

-1- U kunt vuil en vlekken eenvoudig met een zachte borstel of doek verwijderen.
-2- Ook zijn de kussenhoezen met de wachinewas op 40°C te wassen.
-3- Uiteraard kunt de de stoffen ook met de hand wassen. Doe dit als volgt: 
Neem 30 ml zachte zeep en voeg hier 2 liter lauw water (+/- 30°C) aan toe.
-4- Maak de kussens met een zachte borstel schoon en laat de oplossing even intrekken in het weefsel.
-5- Spoel grondig en laat de stof daarna drogen in open lucht. 
-6- Wij raden een stoomstrijkijzer ten zeerste af bij het reinigen van de kussens.

 Klachten afhandeling

Uw product wordt gemaakt met de intentie om van u een tevreden klant te maken. Het kan voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over een product van ons.

U kunt uw klacht melden bij ons via info@sanderswoodworks.nl. Vermeld in uw mail welk product het betreft, de datum van levering en een duidelijke omschrijving van de klacht. Het helpt ons erg als u een foto mee kan sturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een gepaste oplossing te bieden.

Veel van onze producten zijn geheel of gedeeltelijk van gebruikte steigerplanken gemaakt. De planken hebben gebruikssporen die kunnen verschillen van aard. Het betreft optische verschillen, zowel als sporen aan de oppervlakte, die duiden op een intensief gebruik in de bouw. Dit verleent de plank zijn charme.