Hoogslapers

Hoogslapers

 

Wanneer u een stapelbed aantreft, in een stacaravan of een vakantiewoning, dan zullen uw kinderen erom vechten wie boven mag slapen.

Ze vinden het prachtig om ‘hoog’ te slapen, alleen al het trapje naar ‘boven’ is erg aantrekkelijk, klauteren is immers het liefste wat ze doen. De ruimte ‘beneden’ is bovendien voor van alles te benutten, zo maakt u optimaal gebruik van de slaapkamer en geeft het u de mogelijkheid om speelsheid en ruimtewinst optimaal te kunnen toepassen. Op de site zult u tal van suggesties en uitvoeringsideeën aantreffen.

Bovendien maken wij veel maatwerk, veel ideeën komen tot stand in onze showroom in Roosendaal, waar u uiteraard van harte welkom bent en waar u voorbeelden kunt zien van hoogslapers die hun weg naar de klant reeds hebben gevonden.

 

 

Veiligheid en constructie

Het spreekt voor zich dat wij goed op de veiligheid van onze producten hebben gelet. Omdat wij alles zelf produceren en ontwerpen zijn wij niet afhankelijk van derden, de tussenhandel is hiermee uitgeschakeld. Onze eigen opvattingen over veiligheid en robuustheid hebben we in onze ontwerpen verwerkt.

De bevestigingsmaterialen en andere hulpmaterialen zijn van de beste kwaliteit en wanneer u voor een kleurtje kiest dan is het belangrijk om te weten dat onze verven niet giftig zijn en allen op waterbasis.

Onze hoogslapers kunnen tegen een stootje en zijn toch gemakkelijk te demonteren bij een verhuizing of verplaatsing.

 

Houtsoorten

Een veel voorkomende houtsoort die wij toepassen is steigerhout (Larix) De gebruiksgeschiedenis van de planken is er soms nog van af te lezen en dat geeft een bijzondere uitstraling. Daarnaast passen wij eerlijk geschaafd vuren toe, zowel naturel als in de kleuren die u wenst. Geperste, verlijmde platen mijden we. Ook hardhout kan door ons worden verwerkt (bankirai) uitsluitend afkomstig van erkende houtplantages.

Elk product wordt zorgvuldig gecontroleerd op de afwezigheid van splinters.

 

 

8 redenen om voor ons te kiezen:

 

- u koopt rechtstreeks bij de fabrikant

- zowel standaard als maatwerk

- mooie en solide ontwerpen

- korte levertijden

- bezorging door heel Nederland en België

- montage door ons mogelijk

- boven 450 euro gratis bezorging

- 1 jaar garantie

 

Het spreekt voor zich dat lattenbodems en matrassen ook graag door ons worden geleverd. U zult blij verrast zijn wanneer u verneemt voor welke prijs wij u een kwaliteitsmatras kunnen aanbieden.